Omringd door groen en water 

Met de grote raampartijen fungeren de balkons en (dak) terrassen van de Dotterbloem en Lisdodde als een comfortabele uitbreiding van uw woonruimte. En door de hoge glazen (schuif)puien sluiten binnen en buiten naadloos op elkaar aan. De balkons en (dak)terrassen zijn bovendien zo groot, dat u hier gemakkelijk een tafel met stoelen en een loungeset kwijt kunt. In de zomer is het hier - ook met uw gasten - goed toeven.

 

Het comfort

Welk appartement u ook kiest, er wacht u een scala aan keuzemogelijkheden. Dat begint bij de grootte van uw appartement. De woonoppervlakten variëren van 83 m2
tot zo’n 200 m2, waarbij elk appartement bestaat uit een woonkamer met (half) open keuken en twee of drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte die varieert van royale balkons tot grote (dak) terrassen met oppervlakten van 11 tot ruim 50 m2.

Omringt door groen en water


De ligging

Als u thuis bent, wilt u zich vooral comfortabel voelen. Veiligheid speelt hierbij eveneens een belangrijke rol. Daarom waren ‘veiligheid’ en ‘comfort’ de sleutelwoorden tijdens de ontwerpfa- se van Dotterbloem en Lisdodde. U vindt dit terug in de afgesloten parkeergarage, automatische (schuif)deuren in de entree van het gebouw, videofoon. Ook bij de inrichting van het openbare gebied is met iedere bezoeker rekening gehouden. Of deze nu met de auto komt, te voet of met de fiets.

Uitstekende voorzieningen

Het winkelcentrum van Berkel ligt op loopafstand van de Klapwijkse Pier. Hier vindt u een keur van winkels zoals Albert Heijn, HEMA, een drogisterij, opticien, bloemist, bakker en trendy modezaken. De voorbereidingen voor een forse uitbreiding van dit winkelcentrum zijn al in volle gang, waardoor het winkelaanbod in de toekomst nog aantrekkelijker wordt.
De ligging